В Ужгороді пройшов «Весняний винний бал» від ТМ «Золота Амфора»

Вино торгової марки “Золота амфора” стало улюбленим напоєм жінок, а горілка “Українка” завоює серця чоловіків.Щовесни та щоосені одна з кращих торгових марок приїжджає із далекого Криму на Закарпаття, щоб дати змогу поціновувачам виноробного мистецтва долучитися до чудових традицій споживання вина і безпосередньо поспілкуватися зі спеціалістами компанії…

Напевне, в Україні не знайдеться людини, яка б не чула чи не смакувала вином “Тамянка”. Але якщо кожного, хто купував чи пив вино, визнане королевою серед вин, запитати про торгову марку “Золотої амфори”, то можна почути, що не знають виробника, який випускає такий бренд. Дивуватися не варто, бо якщо ви купили “Тамянку”, це ще не означає, що ви стали володарем неповторного королівського напою, який розливають в Дніпропетровській області.

Торгова марка “Золота амфора” використовує тільки нові пляшки й обов’язково непрозорі. Ми витратили півмільйона на те, щоб роз’яснити покупцям, що шкідливо пити вино з прозорих білих пляшок. Уже через дві години під дією світла у вині, яке розлили в прозорі пляшки, з’являються вільні радикали. Воно руйнується і втрачає смакові якості. “Вино – це Божий промисел”, – благоговійно стверджував. Бо хіба інакше можна пояснити таїну виготовлення цього напою? Лише сік немитого винограду після бродіння стає трунком неповторного смаку і лише один раз на дванадцять років це виходить абсолютно ідеально. Якщо його просто перелити з бочки в пляшки, воно скисне.

Тому всі виробники вин перед розливом вдаються до пастеризації – нагрівання до 72 градусів. Торгова марка “Золота амфора” не нагріває вино, а різко охолоджує його до мінусової температури. Так знищуються шкідливі бактерії, а вино зберігає притаманні йому аромати і всі корисні вітаміни та мікроелементи, котрі містяться у винограді. Почувши про таке дбайливе ставлення торгової марки “Золота амфора” до винної продукції, просто смішно повторювати нісенітницю, яка побутує серед українських споживачів. Дехто впевнений, що “Тамянка” виробляється з порошку.

Але хто з професійних виноробів почав би переробляти живий виноград на порошок, щоб потім розбавляти його водою? Це – зайвий, збитковий і шкідливий технологічний процес. Натуральний виноградний сік містить цілющу воду, яку добули довгі корені виноградної лози. Для тих, хто сумнівається, чи натуральними є вина торгової марки “Золота амфора”, корисною буде інформація про те, що в 2005 році продукція отримала міжнародний екологічний знак якості. Відтоді на етикетках з’явився зелений журавлик і напис “Екологічно чисто та безпечно”. Це означає, що весь виробничий цикл відповідає екологічним критеріям.

А ось горілка «Українка», це – нове дітище торгової марки «Алеф-Віналь». До створення цього продукту компанія поставилася надзвичайно ретельно. За жорсткої конкуренції на вино-горілчаному ринку треба було запропонувати щось особливе. “Тамянку” підприємство виготовляє з власного винограду. Для коньяка “Клінков” завозить дорогий французький спирт. Щоб отримати український коньяк “Жан-Жак”, у 1999 році висадили власні виноградники в Криму.

Через чотири роки зібрали урожай і виробили перші коньячні спирти, які заклали в дубові діжки на витримку. Через три роки отримали коньяк, який сформував свій смак і аромат. Для горілки “Українка” одеситка Ізольда Продіус відновила старовинний рецепт. Назву для білої міцної вибрали з трьох тисяч сімдесят п’ять пропозицій. Горілка “Українка” поки що найкраще продається на Заході України. Гасло “Своя і Краща” дороге душам патріотично налаштованих західняків. Через прозору пляшку і кришталево чисту рідину просвічується срібний український орнамент.

Про горілку “Українка” навіть вірш розміщений на етикетці: “І країна гарна, І народ путящий, До вподоби “Українка” – Бо своя, і краща!” Десятитонні фури везуть її під західноєвропейські кордони, тому й продається чи не в кожному сільському магазині. Традиційний весняний винний бал в Ужгороді від торгової марки “Золота амфора”, який відбувся в центрі творчості ПАДІЮН, надав змогу шанувальникам виноробного мистецтва в черговий раз прилучитися до культури споживання вина, поспілкуватися зі спеціалістами компанії, почути відповіді на запитання, які їх цікавлять, і побачити великий концерт кращих творчих колективів краю.

Під час свята відбулася презентація і дегустація вина та коньяку з дубових бочок, привезених з Криму. Всі гості отримали подарункові пакети від “Золотої амфори”.

zakarpatpost.net