З Ужгородського КП “Агромікс” поцупили 56 штук декоративних рослин

 В Ужгороді з тепличного приміщення КПГЗ «Агромікс» вкрали сажанці Як повідомили працівники Ужгородського міського управління ГУМВС України в Закарпатській області, нещодавно до них звернувся заступник директора КПЗГ «Агромікс».

Чоловік повідомив, що близько 8 години ранку, прийшовши на роботу, він побачив декілька пустих ям, на місці яких ще ввечері росли зелені сажанці. На виклик заступника директора підприємства виїхала слідчо-оперативна група ужгородських правоохоронців і з’ясувала: з тепличного приміщення, яке розташоване на території «Зеленгоспу», що по вул. Загорській (Ужгород), невідомий вкрав 56 штук декоративних рослин. Слідів проникнення в теплицю не виявлено.

Дивним є те, що територія підприємства огороджена частково. З цього приводу керівництво Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області звертається до громадян: якщо ви зустріли/зустрінете на ринках чи вулицях Ужгорода людей, які торгують зеленими декоративними сажанцями, що схожі на ті, котрі ви бачите на фото, просимо зателефонувати в чергову частину Ужгородського МУ ГУМВС України на номер «102» або на номер телефону довіри: 3-35-27.

Не купуйте, будь ласка, з рук «продавців» декоративні рослини, бо велика ймовірність того, що вони можуть бути краденими.

Тетяна Горянка, В. Попович