У місті над Латорицею незнайомець згвалтував неповнолітню дівчину

Як повідомив помічник прокурора міста Мукачево Михайло Галай, прокуратура порушила кримінальну справу відносно жителя міста Мукачево якогось Віктора. В один з квітневих вечорів той спробував згвалтувати одразу двох місцевих мешканок…
А відбувалося все так. Якось увечері Віктор катався на автомобілі по місту. У центрі Мукачева біля одного з магазинів він помітив двох дівчат.
Хлопець купив спиртного, після чого, за словами дівчат, заштовхав їх у свій автомобіль. На квартирі, куди були доставлені потенційні жертви, Віктор почав пригощати переляканих знайомих спиртним. Після довгого «отнеківанія» ті, під погрозами, все-таки випили чарку-другу горілки.
Потім Віктор схопив одну з дівчат і виштовхав на балкон своєї квартири. Іншу ж, 17-річну Христину, почав примушувати до статевих відносин. Отримавши відмову, Віктор застосував до жертви фізичне насильство, після чого домігся від дівчини “близькості”.
Її подруга, що знаходилася в той момент на балконі, збагнула викликати по мобільному телефону міліціонерів.
На щастя, патрульні постові перебували всього в 100 метрах від будинку, де відбувалося насильство.
Вибивши двері квартири, вони застали Віктора на місці злочину. У Христини, як пізніше встановила експертиза, виявлені травми голови. Також встановлено, що дівчина на момент згвалтування була незайманою.
Зараз Віктор затриманий. Якщо його провина буде доведена, гвалтівнику загрожує до 12 років позбавлення волі, повідомляє “Репортер”.