В Ужгороді протестували проти іноземних військових баз на території України

Сьогодні, 26 квітня 2010 року, в місті Ужгороді біля КПП Україна-Словаччина за рішенням КОМІТЕТУ НАРОДНОГО ОПОРУ проведено інформаційну акцію з вимогою припинення порушення Конституції України щодо розташування на території України іноземних військових баз.
Мітингуючі засудили угоду, згідно якої перебування Чорноморського флоту у Криму продовжено на 25 років, яка не відповідає Конституції України і є зрадою українських національних інтересів.
Завтра, Угода може набрати чинності, тому мітингувальники звернулися до Народних депутатів не допустити ратифікації харківських домовленостей, адже від них сьогодні залежить: чи і далі Україна буде перетворюватись у московську колонію, чи розвиватиметься, як самостійна і незалежна держава.
“Російський флот у Криму, Президент – не Герасим, Україна – не муму! Україні європейський вибір! …1956, 1968, 2010? Російському кордону на Закарпатті – ні! Зганьбивших присягу – під трибунал! Сьогодні чорне море, завтра Ширава! Україна не колонія! 2017 – GO HOME!”, – під такими гаслами зібралось чимало небайдужих громадян саме на кордоні України, аби і Європейському співтовариству теж стало відомо про антинаціональні кроки нової влади в Україні.
Прес-служба УНП