Колектив Закарпатського обласного центру зайнятості долучився до Всеукраїнського суботника

24 квітня в Україні проходила щорічна акція „За чисте довкілля”. Не залишилися осторонь і працівники обласної служби зайнятості. Спеціалісти обласного, міських, районних та міськрайонних центрів зайнятості проводили суботники з упорядкування власної та прилеглих територій.
Усього в суботнику взяли участь 390 працівників. Висаджено близько 290 дерев, 160 кущів. Приведено в належний стан газони та розбито 80 клумб квітів. Очищено дерева, обрізано низько звисаючі гілки. Ліквідовано 16 несанкціонованих  сміттєзвалищ. Закладено сквер у дворі Мукачівського районного центру зайнятості.
Очистили від іржі та пофарбували огорожу працівники у Хустському МРЦЗ. Разом з представниками органів місцевої виконавчої влади працівники Іршавського РЦЗ почистили і упорядкували русло річки Синявки. Брали участь в очищенні придорожніх смуг працівники Перечинського та Рахівського РЦЗ.  У деяких базових центрах зайнятості (Мукачівський РЦЗ, Рахівський РЦЗ, Ужгородський РЦЗ, Виноградівський РЦЗ) були приведені в належний стан приміщення котелень, гаражів та інших підсобних приміщень.
Господарсько-договірний відділ Закрапатського обласного центру зайнятості