В Ужгороді знахабнілі пасажири погрожують таксистам пістолетами!

Пізно ввечері 26 квітня з водієм однієї із служб таксі обласного центру Закарпаття сталася неприємна історія. Виїхавши по замовленню на вул. Собранецьку (Ужгород), чоловік забрав клієнта і вирушив з ним на вул. Кірова.
Однак це не була остання зупинка замовника. Здійснивши ще декілька зупинок на прохання пасажира, водій таксі з пасажиром приїхав на кінцеву зупинку — торговий центр «Велика кишеня», що на вул. Капушанській (Ужгород). Коли настав час розрахунку, пасажир замість грошей витягнув… пістолет. Пригрозивши водію «відправити його на другий світ», чоловік зухвало вийшов з автомобіля так і не розрахувавшись за проїзд.
Однак таксист не розгубився. Швиденько поїхав до ужгородських правоохоронців і розповів про випадок, який з ним щойно стався.
Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в Ужгородському міському управлінні ГУМВС України в Закарпатській області, для затримання озброєного пасажира були задіяні всі наряди патрульної служби ужгородської міліції та спецпідрозділу «Беркут», які в той час чергували вулицями міста. «За гарячими слідами» правоохоронцям вдалося затримати правопорушника у приміщені готелю «Закарпаття», що розташований на пл. Кирила і Мефодія (Ужгород). Ним виявився ужгородець 1968 року народження.
На сьогодні зухвальця затримано, зброю — пістолет для стрільби резиновими пулями з маркуванням «ПМР – 9мм» — та магазин до неї від «погрожувача» вилучено.
Наразі правоохоронці встановлюють звідки в чоловіка пістолет і чи насправді він належить йому.
Т. Горянка, В. Попович