Закарпаття: Міліція Мукачева наводила чистоту напередодні травневих свят

Традиційно навесні в Мукачеві, та й вцілому в державі, майже всі від великого до малого присвячують свій день довкіллю. Правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції напередодні святкування річниці дня Перемоги не залишилися осторонь цих ініціатив.
Цьогоріч правоохоронцями Мукачева було проведено ряд заходів по приведенню у належний санітарний та естетичний стан адмінбудівлі та службових приміщень міліції, озелененню та благоустрою прилеглої території, пунктів охорони громадського порядку, майданчиків на територіях обслуговування.
Навколо адмінбудівлі міського відділу висаджено більше півтори сотні декоративних квітів, побілено дерева, бордюри, приведено до належного естетичного вигляду клумби, пофарбовано ворота. Певна річ, у частині службових приміщень міського відділу пофарбовано підлогу, вікна, перебілено стіни.
Окрім того, на пунктах охорони громадського порядку, які розміщенні в різних мікрорайонах Мукачева: “Росвигово”, “Підгоряни”, “Паланок”, також були проведені заходи з благоустрою приміщень та прилеглих територій.
Також спільно з місцевими органами виконавчої влади правоохоронцями був здійснений комплекс заходів, в рамках яких меморіальні комплекси, братські могли, місця почесних поховань були також  приведені до належного вигляду та забезпечено їх охорону від бездушної руки, яка намагається їх засмітити, пошкодити чи скоїти акт вандалізму.
Наталія Машіко, Мукачівський МВ ГУМВС України в Закарпатській області