Закарпаття: Оксана Уліганець стала 3-тисячним приватним підприємцем м.Свалява

З метою пропаганди легалізації приватної господарської діяльності через державну реєстрацію та легалізації найманих працівників, запобігання виплатам зарплати у “конвертах” Свалявська МДПІ провела акцію “Трьохтисячний приватний підприємець Свалявського району”.
Як повідомили у  Свалявській МДПІ, ним стала Оксана Уліганець, жителька с.Голубине, яка, закінчивши у 2006 році училище, здобула професію перукар–модельєра, після чого влаштувалась працювати найманим працівником.
Однак мрія про власний бізнес не полишала молоду жінку. І здійснилася вона у березні 2010 року.
Оксана Уліганець започаткувала справу на законних підставах, через державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності, усвідомлюючи, що це вкрай необхідно для того, щоб забезпечити себе соціальними гарантіями з боку держави.
Начальник Свалявської МДПІ Ганна Лендєл  спільно з представниками Голубинської сільської громади урочисто відзначила О.Уліганець  дипломом “За усвідомлення важливості легалізації приватної господарської діяльності через державну реєстрацію та як такої, що стала на облік у Свалявську МДПІ під номером 3000”. Заступник голови Голубинської сільської ради С.Талабішка вручив трьохтисячному приватному підприємцю грошову премію.
Оксана Уліганець подякувала податківцям та представникам сільради та побажала всім  підприємливим громадянам, які провадять господарську діяльність без державної реєстрації, в першу чергу подумати про свою власну захищеність та про своє майбутнє.