На Тернопільщині потрапив у аварію автобус із закарпатськими “базарниками”

Аварія сталася 27 квітня близько 13.00 на автодорозі “Тернопіль-Стрий”, між селами Плотича та Теофіпівка Козівського району.
– 31-річний водій ВАЗ-2106, виїжджаючи із повороту на смугу зустрічного руху, не справився з керуванням і зіткнувся із мікроавтобусом “Мерседес Спрінтер”, – каже старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк. – У цьому мікроавтобусі їхала група з семи людей. Ці люди із Закарпаття. Вони поверталися із базару з Хмельницького.
У цій аварії травмувалися двоє пасажирів “Мереседеса”. Ще кілька отримали подряпини та садна, додає інспектор. Так, 63-річний житель Закарпаття потрапив до Козівської райлікарні із закритим переломом лівої ліктевої кістки та спинки носа. Госпіталізували і 52-річну жінку, у якої гематома ока та закритий перелом пальця.
Дивом залишився живим водій легківки, – каже пан Лецкалюк. – Автомобіль жителя села Литвинівка Підгаєцького району від удару розірвало. Вціліло лише сидіння, на якому був цей чоловік. Тому водію пощастило, небезпека його просто обійшла.
20minut.ua