На Закарпатті з’явиться друге видання книги “Мукачево та його Почесні громадяни”

Шановані в місті люди, яких удостоєно високого звання Почесних громадян Мукачева, не зважаючи на свій поважний вік, продовжують активно цікавитись життям рідного міста і в міру можливостей долучатися до організації різноманітних загальноміських заходів, розробки програм розвитку територіальної громади Мукачева.

Переважна більшість із них свого часу керувала потужними промисловими підприємствами, очолювала різні структури і має відповідно значний керівний і господарський досвід.
На своєму черговому засідання члени ради Почесних громадян Мукачева заслухали повідомлення заступника міського голови Мукачева Ігоря Радиша та начальника відділу економіки міськвиконкому Світлани Васильцюн про план соціально-економічного розвитку Мукачева на 2010 рік. Свої думки і зауваження з цього питання висловили Василь Цигак, Ярослав Хлипняч, Олександр Цілей, Василь Софілканич. Розмова вийшла справді цікавою і корисною
Розмова про найближче майбутнє Мукачева цим не обмежилася. Члени ради Почесних громадян виїхали відтак на об’єкти благоустрою міста, зокрема, в парк Перемоги, де проводяться  значні роботи з благоустрою і розбудови парку, а також до центральної площі Росвигова, яку вже незабаром назвуть площею Злагоди, де також проводиться роботи з озеленення і спорудження фонтану, що стане окрасою Мукачева. Окрім того було розглянуто питання про підготовку до випуску другого видання книжки «Мукачево та його Почесні громадяни», адже останніми роками до їх когорти були вписані нові імена.
Євген ФЕДІВ, ГОЛОВА РАДИ Почесних громадян Мукачева, Мукачівська ратуша