Ужгородське “Закарпаття” звинуватило полтавчан у договірному матчі

Футбольний клуб “Закарпаття” підозрює, що у 27-му турі Прем’єр-ліги “Ворскла” навмисно поступилася луганській “Зорі”.
Представники “Закарпаття” вважають, що полтавчани просто “злили” матч, тим самим давши супернику можливість, по суті, забезпечити собі місце в елітному дивізіоні країни на наступний сезон.
Такі висновки в Ужгороді зробили на підставі заяви наставника “Ворскли” Миколи Павлова. Нагадаємо, після гри з “Зорею” він заявив наступне:
“Я не приховував, що торік не хотів, щоб “Львів” залишився в Прем’єр-лізі, а в цьому не хочу, щоб залишилося “Закарпаття”, тому що туди важко літати. Але в тому, що виграла “Зоря”, нашої допомоги немає”.
Тепер же сайт “Закарпаття” наголошує: “Відповідним органам вартувало би уважно приглядітися до матчу “Зоря” – “Ворскла”, бо й телепню зрозуміло, що чесна спортивна боротьба на полі виглядає інакше. Зрештою, Микола Павлов, мабуть, бажаючи завчасно відгородити себе від незручних запитань, розпочав, як для нього, із найголовнішого. Та зробив це необачно”.
Павлов вже встиг відреагувати на ці закиди.
“У них що, з гумором погано? Начебто Ігор Гамула є в команді – відомий жартівник … Який “договорняк? Пожартував я і все тут”, – цитує керманича газета “Болельщик”.
“Чемпіон”