Закарпаття: У Мукачеві з’явилася березова алея

Суботного дня видалася гарна погода, тому свідомі й захохані в рідне місто мукачівці із задоволенням вийшли на Всеукраїнський суботник. Чоловічий колектив міськвиконкому висаджував цього дня берізки на вулиці Свалявській біля фірми «ЕНО».
Вже випустили бруньки сто деревцят. І тепер в місті над Латорицею будуть не тільки вулиці сакури, каштанів, тополь, персиків, вишень, черешень, каштанів, горіхів, але й березова алея.
Загалом під час суботника на вулицяш Першотравневій, Свалявській було посаджено понад 200 дерев різних декоративних порід, а загалом за програмою Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» – понад 500 дерев. І як прикро було бачити обідньої пори в суботу на набережній Латориці навпроти пожежної частини неприбране звалище пляшок.
А ще подумалося, а чому б у цю пору весіль молодята Мукачева не започаткували традицію посадити в день свого весілля дерево. Символічно! І на користь красі нашого рідного міста. Ми пройшлися кількома внутрішньобудинковими зеленими зонами і мало де бачили мешканців будинків, які б прибирали ці території. Було б таки добре створити або відновити квартальні комітети, котрі б залучали мешканців будинків до загальноміських акцій подібних тій, що проводилася минулої суботи
“Мукачівська ратуша”