Закарпаття на Всеукраїнській студентській олімпіаді представляли тріо правників з Ужгорода

16-18 квітня у стінах Одеської національної юридичної академії відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство», в якому взяли участь представники більше 70 вишів зі всіх куточків України.
Вдруге поспіль на цій олімпіаді ЗакДУ представила команда з трьох студентів-юристів: Ксенія Шершун (3-ій курс), Віталій Шалапаюк (4-ий курс) та Віталій Дацюк (4-ий курс). Нагадаємо, що минулого року ця ж команда виборола для ЗакДУ 10 місце у командному заліку (з 43 університетів, що були представлені на олімпіаді).
На жаль, Ужгородський національний університет вже вкотре не представив свою команду для участі в олімпіаді. Цього року наші студенти в командному заліку розділили 17-те місце з командою Академії адвокатури України та залишили далеко позаду себе такі провідні ВНЗ, як Київський національний університет ім. Т.Шевченка, Національна академія Служби безпеки України, Національна академія Генеральної прокуратури України, Київський національний університет внутрішніх справ, Львівський державний університет внутрішніх справ, а також багато інших. Крім цього Віталій Дацюк вийшов у другий тур олімпіади і в індивідуальному заліку з 49 учасників, що взяли в ньому участь, посівши 27 місце.
Прес-служба ЗакДУ