Закарпаття: На Тячівщині відбувся відкритий міжрегіональний турнір з тенісу

З 29 квітня по 2 травня у Тячеві відбувся календарний турнір 2- категорії Федерації тенісу України “Відкрита першість Тячівської ДЮСШ з тенісу”. 96 учасників з  Києва, Львова, Хмельницького, Чернівців, Тернополя, Івано-Франківська, Коломиї,  Моршина, Ужгорода, Чопа, Мукачева, Берегова та Тячева виборювали призові  місця в трьох вікових підгрупах  дівчат  і юнаків та очки до загальнонаціонального рейтингу ФТУ.
Призерами та переможцями змагань стали  Мірзоніжотов М. (Київ),  Гулянич Д.( Ужгород), Сметаняк А. (Льв в), Карпова К. (Чернівці ), Немеш А.( Ужгород), Гасюк А. (Львів), Белоусова К. (Хмельницький), Зийнич Р. та Левицька Р. з Тячева та  інші .
Нагородили чемпіонів кубками, медалями, дипломами. Цікаво, що нам першим в Україні  в цьому році  довелося проводити  змагання для 10-річок за новими правилами та новими, легшими,  м’ячами “Play&Stay”. Здається, справилися на “відмінно”.
Проведення турніру на високому рівні  було б неможливе без допомоги спонсорів, меценатів. Тому окрема подяка міському голові  м.Тячева І. Ковачу, президентові  Федерації   тенісу Закарпаття О. Адамчуку та директору Тячівсько  ДЮСШ Аврамченко В.А.
З учасниками прощалися ненадовго, адже в цьому  році  в нашому місті  пройдуть ще два тенісних турніри – 1-  категорії   “Кубок м.Тячів” в липні  та 3 –  категорії   “Меморіал О. Єгорова” в серпні.

Володимир Павлишинець, старший тренер відділення тенісу Тячівсько ДЮСШ, головний суддя змагань