Закарпаття: У податковій міліції краю — новий начальник

Наказом ДПА України від 29 квітня 2010 року 547-о полковника податкової міліції Тернущака Михайла Михайловича призначено на посаду першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області.
 
Нового керівника податкової міліції представив колективу ДПА у Закарпатській області сьогодні, 5 травня 2010 року, заступник  начальника Головного управління  податкової  міліції  ДПА  України   Плющ Руслан Миколайович.

Михайло Тернущак працював в органах державної податкової служби з 1997 по 2005 рік, обіймав посаду заступника начальника управління податкової міліції-начальника відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Закарпатській області.

Заступник  начальника ГУПМ  ДПА  України Руслан Плющ наголосив, що керівництво ДПА України очікує від податкової міліції Закарпаття посилення роботи із ліквідації кримінальних схем несплати податків, розкриття і розслідування резонансних злочинів, максимального відшкодування державі завданих збитків, викриття та припинення діяльності конвертаційних центрів і фіктивних підприємств, активізації роботи у рамках проведення операцій “Щит” та “Бюджет”.

Руслан Плющ від імені керівництва ДПА України побажав  начальнику  податкової  міліції  Михайлу Тернущаку успішної роботи на новій посаді, висловивши переконання, що його досвід роботи в органах державної податкової служби дозволить ефективно виконувати завдання, які сьогодні стоять перед  податковою  службою.

ДПА у Закарпатській області