У Закарпатській обласній раді з’явилось 17 нових депутатських облич

Сьогодні під час ІІІ пленарного засідання 28-ї сесії Закарпатської обласної ради V скликання привели до присяги 14 нових депутатів від БЮТ та трьох від Нашої України.

Як повідомив заступник голови Закарпатської обласної ТВК Руслан ПИЙТЕР, легітимність цього рішення – законності визнання обраними наступних 14 за списком БЮТівців замість вибулих депутатів Закарпатської обласної ради – підтвердили Ужгородський міжрайонний та Львівський апеляційний суди.

14 нових депутатів за списками БЮТ приведи до присяги. Присягу прочитав новообраний депутат облради Євген НІМЧУК, решта скріпили своїми підписами текст.

Крім того, сьогодні під час засідання голова Закарпатської обласної ради Михайло КІЧКОВСЬКИЙ повідомив, що на його ім’я надійшли заяви від трьох депутатів Нашої України, які за власним бажанням склали повноваження депутатів Закарпатської обласної ради.

Згідно з рішенням обласної ТВК, яке зачитав Р. ПИЙТЕР, замість депутатів, які склали повноваження обрано наступними за списком Нашої України депутатів: це Василь ШЕПА, Ілля ТОКАР, Богдан КОЦОВСЬКИЙ. Їх також одразу привели до присяги.

Ужгород.net