Закарпаття: Програма святкових заходів до 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні

Як повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації, у неділю, 9 травня, о 10.00 представники влади, ветеранських організацій, військових частин, військкомату, правоохоронних органів, інших установ покладуть квіти до підніжжя пам’ятника “Україна – визволителям”, що на українсько-словацькому кордоні.

О 10.30 відбудеться покладання квітів до підніжжя пам’ятника „Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни”, що на площі Кирила і Мефодія в Ужгороді.

Також о 10.20 на площі Поштовій в Ужгороді формуватиметься загальноміська колона, що прямуватиме до Пагорба Слави. Об 11.00 там відбудеться мітинг-реквієм. Опісля  – покладання квітів до Вічного вогню.

Того ж дня о 12.30 в амфітеатрі, що в обласному центрі, буде розгорнута польова кухня: „Військовий привал”,  о 13. 30 там же (на випадок дощу – в облмуздрамтеатрі) розпочнеться святковий концерт за участі Народного артиста України І.Поповича та майстрів мистецтв Закарпаття. Під час концерту відбудеться і спецпогашення марки, присвяченої  65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Урочистості з нагоди 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років відбудуться  в усіх районах та містах області.