Тайсон повернеться на ринг за 30 мільйонів доларів

Колишньому чемпіону світу з боксу у надважкій вазі американцю Майку Тайсону запропонували 30 мільйонів доларів за участь у новому телевізійному реаліті-шоу.

За задумом проекту, камери будуть стежити за тим, як Тайсон тренується до поєдинку, який може бути показаний по телеканалу в прямому ефірі. “Суперник вже вибраний. Я сумніваюся, що Тайсон відмовиться від цієї пропозиції”, – заявило джерело, близьке до боксера.

Поки неясно, за якими правилами пройде цей бій. Спочатку передбачалося, що цей буде боксерський поєдинок, проте джерело підтвердило, що суперник має відношення до боїв змішаного стилю.

Раніше Тайсон часто проявляв інтерес до цього виду єдиноборства і навіть отримав пропозицію провести поєдинок з відомим бійцем Бобом Саппа. Джерело категорично спростувало припущення, що Тайсон має намір продовжити боксерську кар’єру.

У минулу суботу Тайсон відвідав у якості гостя бій між американцями Флойдом Мейвезером і Шейном Мослі і, на подив багатьох, постав значно схудлим. Майк втратив у вазі близько 45 кг.

Тайсона надихнула нова пропозиція і єдиною перешкодою є відсутність промоутерської ліцензії на організацію такого заходу.

tsn.ua