Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць

27 червня в Ужгороді пройде третій Парад наречених. Вже сьогодні до участі у яскравому дійстві зареєструвалось 49 мешканок Закарпаття. Загалом організатори очікують більше сотні учасниць, частина з яких — з європейський країн. Про це 12 травня на прес-конференції в Ужгороді розповіли члени орггрупи фестивалю.

Цього року передбачаємо рекордну кількість наречених, – повідомив кореспонденту один з організаторів свята Ростислав Буланов, – і не тільки у традиційних сукнях, але й в оригінальних образах. Мешканцям та гостям нашого міста вже не потрібно доводити, що буде гарне свято. Штурмувати запитаннями нас почали вже з лютого, і не тільки з України. Якщо на першому параді ми зібрали 33 заявки, на другому – 92, то цього року учасниць буде більше сотні. Наш парад — це не тільки демонстрація весільного вбрання дівчатами та фотосесія, а повноцінне яскраве шоу”.

Парад наречених в Ужгороді — соціальний проект, наголошують організатори. “Ми пропагуємо здорові сімейні цінності і закликаємо утриматися від необдуманих вчинків щодо шлюбу та сім’ї. Гасло свята: хочеш бути королевою – приходи на Парад, щодо свого весілля – все як слід зваж”, – каже Сергій Денисенко, член оргкомітету. За його словами, програма цьогорічного параду не буде повторювати попередні. Залишаться незмінними конкурси на найкращу сукню, весільний букет, макіяж, зачіску. А також – танець молодої, з якою на вибір можуть танцювати глядачі Параду, внісши символічну суму. Зібрані таким чином кошти організатори вже третій рік поспіль передають на потреби дитячої лікарні в Ужгороді.

Хоча Парад наречених триває увесь день, мешканці та гості міста дотепер могли бачити тільки фінальну його частину: з ходою дівчат, музиками, конкурсами тощо. Цього року вперше на параді започаткують кулінарний весільний фестиваль: упродовж дня закарпатські ресторани демонструватимуть власні весільні меню. Розгорнеться також весільний ярмарок з усією необхідною атрибутикою.

One thought on “Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць

  • 26.06.2010 at 00:35
    Permalink

    хороша штука ..прийду з фотеком з хуста до вас )

Comments are closed.