Закарпаття: На гандбольний клуб “Карпати” (Ужгород) очікують серйозні кадрові зміни

11 травня у Києві ужгородський клуб Карпати зіграв передостанній матч сезону у жіночій Суперлізі. З мінімальним розривом – 32:31 (17:17) ужгородки перемогли киянок.

Цей результат гандболістки досягли незважаючи на червону картку Ірини Проніної (19 хвилина) та велику кількість семиметрових кидків у ворота закарпатської команди (8 проти 1-го)

Найбільшу кількість м’ячів у ворота Спартака забила Олексіюк – 9, Семаль і Коломоєць відзначилася по 5 разів.

Поразка дуже розлютила спартаківок, і наступного дня вони були вже далеко не такими привітними. В результаті Карпати програли. Статистика призначенних семиметрових теж не на нашу користь: 9 проти 4-ох. Найрезультативнішими гравчинями цієї зустрічі стали: Олексіюк-10 голів; Проніна,Семаль-7. Результат матчу – відповіді – 39:30 (20:18). Це був останній матч Карпат у цьому ігровому сезоні.

Клубу зарахована технічна поразка у матчах з командою Кривого Рогу, через рішення не їхати на гру, щоб зекономити кошти. Втім 4 очки ужгородкам нараховано за матчі з херсонською командою Дніпрянка, яка не приїхала до Ужгорода з аналогічних причин. Команда фінішувала у Суперлізі на сьомій позиції.

Головиний тренер Карпат, Борис Петровський покладає великі надії на наступний сезон. Адже, біля керма команди він перебує останні кілька місяців і дозаявити нових гравців протягом цього часу не було можливості. У міжсезоння, за словами Петровського склад команди буде оновлено, здебільшого гравчинями з інших регіонів.

“У наступному сезоні такого жаху як цьогоріч не буде! Після оновлення складу, ми боротимемось за призові місця”, – підсумував тренер.

У ці хвилини в СК “Юність” ужгородки грають товариський матч  з молодіжною збірною України з гандболу, яка в Ужгороді проводить підготовку до відбіркового турніру чемпіонату світу-2010.

Маріанна Савицька, Мукачево.нет