Закарпаття: Ужгородську міськорганізацію партії “ВО “Батьківщина” знову очолив Василь Гнатків

У суботу, 15 травня 2010 року, в конференц-залі ГТК “Закарпаття” відбулася звітно-виборча конференція Ужгородської міської організації партії “ВО “Батьківщина”. На міську конференцію від двадцяти одного первинного партійного осередку було обрано 50 делегатів, 41 з яких зареєструвалися на зібранні. На конференцію були також запрошені депутати від БЮТ в  Закарпатській обласній раді.
Перед делегатами конференції виступив голова парторганізації Василь Гнатків. Після звіту Василь Гнатків нагородив почесними відзнаками міських активістів.

По закінченню урочистої частини та звіту голови контрольно-ревізійної комісії Олександра Яцківа кульмінаційним моментом конференції було обрання голови організації. Очолити організацію делегати конференції одноголосно довірили Василю Гнатківу, який керує ужгородською парорганізацією останні три роки.

Конференція обрала нове бюро в кількості 9 осіб, контрольно-ревізійну комісію в складі 3 осіб та делегатів на обласну партійну конференцію.

Насамкінець делегати партконференції прийняли звернення в підтримку рішучих дій лідера партії Ю.В.Тимошенко, різким засудженням підписаних антиукраїнських угод В.Ф.Януковича з Російською Федерацією, а також прийняли звернення до лідера БЮТу Ю.В.Тимошенко щодо сприяння у вирішенні проблеми вчасної виплати зарплат працівникам бюджетної сфери.

Прес-служба Ужгородської міської організації партії “ВО “Батьківщина”