“Океан Ельзи” привезе до Ужгорода “Солодке життя”

Група «Океан Ельзи» виступом на фестивалі Stare Misto (Львів) 22 травня починає українську частину річного «Dolce Vita туру» на підтримку однойменного, сьомого студійного альбому.
У ході туру пісні з нового альбому, а також добре відомі й улюблені хіти «Океану Ельзи» почують у 24 містах України, повідомляє прес-служба групи.

Нагадаємо, відразу після презентації альбому в Києві 10 березня 2010 року, група вирушила в першу частину туру, яка пройшла в Росії та Білорусі.

І якщо виступу «Океану Ельзи» в Білорусі завжди відрізняються переповненими залами льодових та Палаців спорту, то аншлаги на перших концертах гурту на Далекому Сході Росії (Владивосток, Хабаровськ, Південно-Сахалінськ, Благовєщенськ) стали приємним подарунком для музикантів.

Зокрема, Святослав Вакарчук, відповідаючи на запитання журналістів сахалінських, чи відчуває він на тутешніх концертах особливу спорідненість душ, адже на Далекому Сході проживає досить багато переселенців різних часів з України, зазначив:

«Я давно хотів побувати на Сахаліні, Далекому Сході. Але якщо чесно, то я на всіх концертах відчуваю спорідненість душ. Воно ж не залежить від національності. Ми не ділимо людей на наших концертах по національності та культури.

Всі слухачі «Океан Ельзи» – це одна культура, спільна. Звичайно ж, приємно бачити земляків, які спілкуються з тобою на рідній мові, тим більше – далеко від дому. Але на концертах не це головне, головне – це відкрита душа людини, наскільки щиро він може сприймати музику ».

Отже, група «Океан Ельзи» виступить у таких українських містах:

22 травня – Львів, фестиваль Stare Misto

24 травня – Івано-Франківськ

25 травня – Луцьк

26 травня – Тернопіль

27 травня – Чернівці

29 травня – Хмельницький

31 травня – Одеса

3 червня – Київ

5 червня – Харків

6 червня – Луганськ

7 червня – Донецьк

8 червня – Маріуполь

10 червня – Дніпропетровськ

11 червня – Полтава

13 червня – Суми

14 червня – Черкаси

15 червня – Запорожьe

17 червня – Кривий Ріг

18 червня – Херсон

19 червня – Миколаїв

20 червня – Севастополь

22 червня – Сімферополь

24 червня – Дніпродзержинськ

30 червня – Ужгород