Ужгородська істерія навколо приватизації басейну “Спартак”

Група людей зі слобанюківсько-балогівської когорти вчинили публічний гвалт навколо приватизації басейну “Спартак”. Перед самим аукціоном навіть нагнали людей до міськради, які стояли з плакатами на зразок “Не віддамо Ратушняку басейн”. При цьому всьому участь у аукціоні брала Р. Мощак-Шеба, люди з плакатами біля міськради саме були за неї. Тобто, очевидним є штучний тиск і це вже питання до прокуратури. Більше того, та ж таки Р. Мощак і виграла аукціон, придбавши чашу басейну. То для чого було чинити істерію?
Ось що повідомив міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк:

“Все дуже просто. Коли 19 років тому басейн перестав працювати — ніхто не кричав і не чинив істерію. Коли 8 років тому басейн продали за 10% від його реальної ціни Ващуку — ніхто не кричав. Коли там потруїлися від хлорки діти, після чого басейн закрили — ніхто не кричав. І лише коли я вирішив разом з іншими інвесторами відродити цей об’єкт, придбавши за мільйон доларів, то відразу почався гавкіт групи людей, які нічого корисного для міста не зробили. Один із них як депутат отримав майже гектар землі поблизу “Дастора” ніби під басейн, але продав цю землю за мільйон доларів і поклав гроші у банк Молдови. Тепер він чи не найбільше говорить про нібито турботу про дітей, які не мають де займатися плаванням. Блюзнірство. Про цю ж таки “турботу” заявляє і Р. Мощак. А хіба не їй належить цілодобовий магазин алкоголю та тютюну “Алко-шоп” у центрі міста, де постійно отоварюється молодь? А хіба не їй належить ресторан, побудований з порушенням всіх законів під замковим мостом? А вся її істерія лише через її особистий борг переді мною та моїми дітьми.

Ось зараз відбувся аукціон і подивимося, як вона оплатить об’єкт і як віддасть його місту, що неодноразово декларувала вона та її колеги від Балоги у своїх заявах. Думаю, що нічого, крім чергової комбінації із трьох пальців, від цих псевдопатріотів міста ми не отримаємо і не потрібно бути Нострадамусом”.

Сlipnews.info