Закарпаття: Прикордонний Чоп на першому місці у регіоні за показниками соціально-економічного розвитку

Вчора в Ужгороді відбулось розширене засідання колегії Закарпатської облдержадміністрації, порядок денний якого склали два основні питання: “Про підсумки економічного і соціального розвитку області за І квартал 2010 року” та “Про підсумки виконання місцевих бюджетів області за І квартал 2010 року”.

В засіданні, яке провів голова облдержадміністрації Олександр Ледида взяли участь керівники обласної, районних, міських (міст обласного значення) рад, представники депутатського корпусу.

Розглядаючи питання економічного і соціального розвитку області за перший квартал поточного року, бюджетні питання, було відзначено певні позитивні тенденції. Приємно, що місто Чоп згідно показників за квартал, знаходиться на першому місці в області. Про це повідомили у Чопській міськраді.

Та разом із тим, враховуючи велику кількість наявних гострих проблем, було відзначено, що обласній виконавчій і самоврядній владам, керівникам територіальних громад слід звернути серйозну увагу на подальший розвиток нашого регіону.