Ужгород: Відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Закарпатської ОДА отримав нового начальника

У вівторок, 25 травня, голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида представив начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації – Василя Маковського.
– У правоохоронній системі Василь Іванович – людина не нова, – сказав керівник краю. – Тож розуміється на проблемах і знає, як їх вирішувати.

Олександр Олександрович також підкреслив, що боротьба з корупцією, повернення довіри людей до правоохоронних органів, – основні завдання, поставлені Президентом України Віктором Януковичем.

Василь Маковський з 1996-го та до квітня цього року служив в органах внутрішніх справ України. Був начальником відділу боротьби з корупцією управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) ГУ МВС України в області. Пенсіонер органів внутрішніх справ України, підполковник міліції.

Свою трудову діяльність Василь Іванович розпочав у 1988 році регулювальником цеху Воловецького заводу «Електрон», був директором Мукачівського приватного підприємства «Аттіло», начальником виробничо-будівельної дільниці обласного госпрозрахункового ремонтно-виробничого комбінату.

Має дві вищі освіти – закінчив Полтавський інженерно-будівельний інститут та Національну академію внутрішніх справ України.

Народився 9 січня 1971 року у с. Череївці Мукачівського району.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації