Закарпаття: У котрому лісі загубилися 9 вантажівок?

Саме таке питання задають наразі працівники контрольно-ревізійного управління в Закарпатській області окремим чиновникам. А річ у тім, що на виконання плану роботи КРУ на І квартал 2010 року, ревізори провели планову ревізію використання бюджетних коштів, виділених для забезпечення діяльності сил цивільного захисту в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення ГУ МНС України в Закарпатській області за останні два роки.
Саме в ході перевірки і з’ясувалося, що ще в жовтні 2007 року керівництво АРЗ СП уклало угоду з Загоном місцевої пожежної охорони одного з гірських районів Закарпаття про передачу в строкове платне користування 9 вантажних автомобілів загальною вартістю 119,8 тис. грн. (з урахуванням індексації).

По угоді, авто передали в гірський район, а через два роки через брак фінансів угоду вирішили розірвати. Відповідно, вантажівки впродовж 10 днів орендар зобов’язувався повернути власнику.

Проте з того часу минуло вже не 10 днів, а понад півроку, проте й досі вантажівок немає. Десь у лісі загубилися… Принаймні такий висновок можна зробити з огляду на те, що під час інвентаризації товарно-матеріальних цінностей контролери-ревізори так і не змогли виявити горе-автівки.

Наразі про даний факт працівники КРУ повідомили УСБУ в Закарпатській області.

Прес-служба КРУ в Закарпатській області