В Ужгороді відбувся 2-й етап Кубку України з мотокросу

23 травня в Ужгороді було спекотно не лише через погоду. На відкритій у минулому році мотокросній трасі по вулиці Фізкультурній проходив 2-й етап Кубку України з мотокросу (Західний регіон).
Змагання складаються з 5-ти етапів, після яких буде визначено 5 кращих команд із кожної частини України, які в листопаді поїдуть на фінальний турнір до Києва. В ужгородському етапі взяли участь 75 спортсменів з Львівської, Івано-Фпанківської, Чернівецької та Закарпатської областей.

В межах змагань було визначено кращих спортсменів у класах від 50 см2 до 500 см2: Едуард Штефуца, Дмитро Гриланюк, Андрій Крічфалушій та Костянин Шелестай (Свалява), Владислав Фицик та Володимир Завадецький (Івано-Франківськ), Валентин Андрієць (Чернівці), Атіла Ерделі, Владислав Шматок, Анатолій Полочевський та Віктор Стегура (Ужгород). З восьми команд, кращими визнано спортсменів зі Сваляви, другі ужгородці, треті івано-франківці.

Кубок України став другим турніром, який проходив на новій ужгородській трасі – в травні минулого року відбулося відкриття траси і турнір на Кубок міста Ужгорода. Міський голова Сергій Ратушняк сказав, що вже скоро можливими стануть змагатися й міжнародного рівня.

Марічка Черничко, Сlipnews.info