В Ужгородському ПаДіЮні відкрилася виставка колажів “Європейське пексесо”

В Ужгородському палаці дітей та юнацтва Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові за підтримки Ужгородської міської ради відкрило виставку колажів «Європейське пексесо», яка триватиме до 3 червня.
Як повідомили у прес-службі палацу дітей та юнацтва, основна мета “Європейського пексесо” — познайомити українських дітей і юнацтво із цікавинками країн, які входять до Євросоюзу. У процесі ознайомлення із експонованими роботами діти зможуть також переглянути документальний фільм.

Відкрив виставку вітальним словом Генеральний консул Чеської Республіки у місті Львові Давід Павліта, який розповів, що представлені колажі виконали художники-професіонали навмисне у такому стилі, щоб діти краще сприймали інформацію про країни-члени Європейського Союзу.

“Європейське пексесо” — це інтерактивна виставка колажів, яка супроводжується показом мультиплікаційного фільму. У такій доволі незвичній формі за допомогою тематичних колажів організатори виставки прагнуть ближче познайомити українських дітей з усіма 27-ма країнами — членами Європейського Союзу.

ZAXID.NET