4-5 червня в Ужгороді проходитимуть Дні Колочави

З ініціативи депутата Верховної Ради, нашого земляка Станіслава Аржевітіна вперше в обласному центрі пройдуть Дні Колочави. Протягом двох днів (4-5 червня п.р.) бажаючі можуть взяти участь у різних творчих заходах, спрямованих на популяризацію, визнання гірської Колочави та її жителів на обласному рівні.
Зокрема, прихильники творчості Станіслава Аржевітіна 4 червня у приміщенні економічного факультету УжНУ візьмуть участь у презентації його монографії “Трансформація грошово-кредитних відносин у сучасній економіці України”.

В цей же день о 14.00 год. відбудеться святковий похід з площі Петефі до музею народної творчості, архітектури та побуту з демонстрацією мініатюр минулого та сучасного Колочави, де у виставковому залі цінителі пензля на відкритті виставки за результатами пленеру минулого року “Золоте руно Закарпаття” матимуть можливість ознайомитися з полотнами наших художників.

Наступного дня на економічному факультеті УжНУ презентуватимуться художні, документальні та аматорські фільми про Колочаву. Бажаючі переглянуть художню, вже відому нам кінострічку “Марійка-невірниця”.

“Верховина”