На Закарпатті відбувся конкурс краси “Міс Мукачево Open” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

30 травня в місті над Латорицею відбувся конкурс краси “Міс Мукачево – Оупен”. 10 дівчат віком від 15 до 25 років змагалися за титул найкрасивішої мукачівки. На сцену Мукачівського драмтеатру конкурсантки виходили під оплески глядачів, зокрема рідних, які прийшли підтримати дівчат. Учасниці продемонстрували своє вміння дефілювати, “спілкуватися” з глядачем поглядом, рухами.
Претендентки на звання “Міс Мукачево” постали перед залом у кількох образах. Перший вихід був у вбранні з елементами національного костюму, другий – діловий, далі – модерн та у вечірніх сукнях.

У перервах між виходами глядачів розважали команди КВК -“Безумная молодеж”, “Хватіло не фантазии” та естрадні виконавці.

За підсумками конкурсу титул “Міс Мукачево – Оупен” завоювала Мальвіна Кушнір. Сама переможниця зізналася,що на такий успіх не очікувала і, що допомогла їй виграти впевненість у собі. Мальвіна вирішила взяти участь, щоб відчути загальну атмосферу конкурсу.

Результати конкурсу:

Міс Мукачево Оупен – Мальвіна Кушнір

І віце-міс – Мар’яна Сікомас
ІІ віце-міс – Ващинникова Юлія
Міс Фото – Мальвіна Кушнір
Міс глядацьких симпатій – Мар’яна Сікомас
Міс “Фаберлік” – Ващинникова Юлія

Маріанна Савицька, журналіст, Мукачево.net

3 thoughts on “На Закарпатті відбувся конкурс краси “Міс Мукачево Open” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  • 09.06.2010 at 21:37
    Permalink

    Девушки біли супперские.  Молодці!
    Организация самого конкурса – никудішняя. Єтого Владислава Лакатоша пора просто депортировать в береговскую психушку. Его мания величия и понті уже переходят все дозволенніе рамки!

  • 13.06.2010 at 10:44
    Permalink

    Ніколи не думав, що в мене є манія величі. Та і понтуватись ще нема чим. Але не треба критикувати там, де це не потрібно.

  • 07.07.2010 at 00:21
    Permalink

    Чула про ваш конкурсс з бікіні. Уже в еротику вдарились. Не жкода дівчат підставляти?

Comments are closed.