Закарпаття: У заповіднику на Великоберезнянщині міліція впіймала 7 браконьєрів

Працівники закарпатської міліції одержали оперативну інформацію про те, що на території Ужанського національного природного парку, що у Великоберезнянському районі, промишляють браконьєри.
Операцію  затримання зловмисників здійснювали працівники УБОЗу, спецпідрозділу “Сокіл” спільно з оперативниками Великоберезнянського райвідділу міліції.

В урочищі “Бескид” за три кілометри від села Великий Бистрий правоохоронці виявили та затримали групу озброєних людей, які мали ще й освітлювальні прибори. Серед затриманих–голова одного з сіл Великоберезнянщини, який мав при собі зареєстровані карабін та мисливську рушницю, а також його 22-річний син та ще 5 жителів Великоберезнянського району віком 35-46 років. Усі мали при собі мисливську зброю, в тому числі й з оптичними прицілами, а також набої до неї.

Зброю вилучено, затриманих було  доставлено у райвідділ міліції для з’ясування обставин справи. Нагадаємо, що на даний час в Україні заборонено будь-яке полювання на дичину, а в заповідниках–і поготів. Тож питання, що робили затримані чоловіки в лісі зі зброєю та потужними ліхтарями, залишається риторичним…

ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області