Закарпаття: В Ужгороді нічна красуня “позичила” мобільний телефон “з кінцями”!..

Нічні посиденьки в кафе закінчилися для 22-річного жителя обласного центру Закарпаття міста Ужгорода втратою власного мобільного телефону.
Як повідомили співробітники Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області, у ніч на 31 травня молодик відпочивав в одному з нічних ужгородських кафе.

Усе йшло добре до того часу, поки до хлопця не підійшла з виду знайома пані і не попросили від нього телефон, щоб терміново зателефонувати.

Нічого лихого не підозрюючи, відвідувач кафе дав «мобільний» жінці. Однак, взявши «трубу», нічна «красуня» зникла у невідомому напрямку. Не дочекавшись повернення свого телефону, молодий чоловік, не гаючи часу, звернувся до ужгородських правоохоронців.

У ту ніч чергував старший лейтенант міліції В. Ласкін, який відразу про злочин повідомив спецпідрозділ «Беркут» та патрульну службу ужгородської міліції, яка несла службу в тому районі.

За описом потерпілого, «позичальницю» вдалося затримати, однак речового доказу в неї не вилучено. Непрацююча 33-річна ужгородка встигла позбутися «позиченого» телефону.

Тетяна Горянка, Вікторія Попович