На Закарпатті помер підліток, який на батьковій іномарці врізався у металевий паркан

З дорогою та швидкістю жарти погані, особливо якщо за кермом автомобіля недосвідчений водій. Чергове сумне підтвердження цьому маємо цими днями.
Як ми повідомляли раніше, 15-річний школяр із села Нижня Апша Тячівського району Закарпатської області за відсутності батька вирішив похизуватися перед ровесниками їхньою “крутою” іномаркою. Вигнав обідньої пори із гаража батьківський автомобіль “Хюндай-Соната”, посадив у салон трьох односельців-ровесників і вирішив проїхатися селом з вітерцем…

Не впоравшись з керуванням швидкісної іномарки, недосвідчений підліток  ударився на швидкості в металевий паркан одного з будинків. Усіх чотирьох хлопців у важкому стані було доставлено до реанімації Тячівської ЦРЛ, де зранку 2-го червня згаданий водій помер. Стан решти потерпілих залишається складним.

За інформацією ВДАІ ГУМВС України в Закарпатській області, з початку року це перша автопригода в краї з вини дітей, а всього за їхньої участі трапилося 14 ДТП. Загалом же на дорогах області у 197 дорожньо-транспортних пригодах загинуло вже 37 та травмовано 256 чоловік.