Ужгород: Фракцію БЮТ в Закарпатській обласній раді очолив Іван Курах

У суботу в конференц-залі готелю “Прага” відбулася ХІ звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, в ході якої були підбиті підсумки роботи та обрані керівні органи парторганізації.
Делегати заслухали звіт голови організації Олександра Кеменяша, який відзначив позитивний результат в області на цьогорічних президентських виборах, коли у другому турі вдалося досягти переваги Юлії Тимошенко над Віктором Януковичем у понад 10 % голосів. Олександр Михайлович наголосив і на вирішенні питання із заміною 14 депутатів Закарпатської обласної ради та обранням першим заступником голови ради Андрія Сербайла, а також обрання головами депутатських комісій Владислава Адама, Петра Голубку та Михайла Качура.

Делегати затвердили звіт голови та переобрали Олександра Кеменяша головою на наступний термін. Відбулися вибори й до інших статутних органів партійної організації.

Прозвітував перед делегатами й колишній керівник фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді Андрій Сербайло, який відзначив, що десять депутатів, які донедавна складали всю чисельність фракції, за цей період робили все, аби відстоювати інтереси громадян краю. Андрій Андрійович після обрання на посаду першого заступника голови обласної ради був змушений скласти з себе повноваження керівника фракції в облраді, а тому запропонував обрати новим керівником фракції знану та шановану людину – головного лікаря Ужгородської міської клінічної лікарні Івана Ілліча Кураха. Присутні на конференції депутати підтримали цю кандидатуру.

Наприкінці конференції 14 новообраним депутатам обласної ради замість тимчасових посвідчень були вручені депутатські посвідчення та значки.

Прес-служба БЮТ в Закарпатській області