Закарпаття: На Міжгірщині відбулася акція по збору коштів для хворих дітей

В Україні в січні 2006 року створений Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця”, засновники якого поставили собі мету — рятувати життя і здоров’я дітей та повернути довіру громадськості до благодійних організацій.
Впродовж акції волонтери у спеціально виготовлені скриньки збирають кошти для закупівлі медичного обладнання, яке позначається спеціальними штрих-кодами та передається в безоплатне користування медичним закладам з метою безкоштовного обслуговування всіх дітей.

Цьогоріч з нагоди Міжнародного дня захисту дітей така акція пройшла і на Міжгірщині. Спеціальні скриньки були розміщені в лікувально-профілактичних закладах району.

Активно долучилися до неї районна лікарня (головний лікар В.І.Цар), дільнична лікарня с. Колочава (головний лікар В.В.Леньо), всі амбулаторії ЗП-СМ та підпорядковані їм ФАПи.

Зібрані кошти у сумі 3400 грн. відправлено до обласного центру здоров’я, а звідти будуть переказані на рахунок фонду “Серце до серця”.

Велика подяка всім, хто долучився до акції, вніс кошти для покращення лікування дітей, не залишився байдужим до майбутнього нашої держави.

Ярослава ЯНЧИК,головний спеціаліст відділу охорони здоров’я РДА, “Верховина”