Дівчина із Ужгорода стала дружиною грузинського легіонера львівських “Карпат”

Під час літніх канікул грузинський легіонер “Карпат” Сандро Ґурулі одружився з Анею, своєю дівчиною. Весілля відбулося на батьківщині нареченої – в Ужгороді. Правда, через матчі збірних та роз’їзди по морях, на забаву змогли прийти лише двоє його одноклубники: Андрій Тлумак та Самсон Ґодвін.
“Я вже трохи живу в Україні, але ще досі не можу звикнути до ваших кумедних звичаїв. Ви собі тільки уявіть: я на мить відвернувся, а моя кохана зникла у невідомому напрямку. У мене навіть почали вимагати викуп, щоб її повернути. Довелося віддати за неї мільйон доларів – усе, що в мене було” – сміється Сандро.

З-поміж інших традицій Алексу найбільше запам’ятався весільний коровай: “Приносять таку здоровенну хлібину, треба шматочок відламати, посолити і з’їсти – дуже смачна штука. Але деякі речі українськими не були. Так усі вина були грузинськими, а усе шампанське – французьке (Ясна річ, такий вибір не випадковий, адже в Грузії Сандро народився, а у Франції виріс і почав грати в футбол – Авт.). Усіма напоями займався мій батько. Окрім нього на весіллі було ще кілька моїх грузинських родичів”.

Інформаційний центр ФК “Карпати”