Закарпаття: Молодіжний табір на честь архімандрита Василія (Проніна) запрошує на відпочинок з 9 по 15 серпня

З благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, єпархіальним відділом у справах сім’ї та молоді організовується з 9 по 15 серпня Молодіжний табір на честь архімандрита Василія (Проніна).
Учасники табору будуть розміщені на базі відпочинку «Лумшори», яка розташована в одному з найбільш мальовничих куточків Українських Карпат на висоті 550м над рівнем моря, біля підніжжя г. Полонина Рівна (1482м). На вершині гори знаходиться найбільша полонина Закарпаття. База відпочинку знаходиться в оточенні вікових букових і хвойних пралісів, де ростуть дикі ягоди (чорниці, яфини, малина), гриби, лікарські трави. Неподалік від турбази знаходиться велика кількість водопадів, озеро Велике Трустя та пам’ятник дерев’яної архітектури – церква святителя Василія Великого (1743 р.).

Турбаза складається із центрального корпусу, фінських та літніх будиночків. У центральному корпусі є 2-, 3- та 4-містні номери зі всіма зручностями (душ, туалет, холодильник, телевізор, та ін.). На території турбази розміщений спортмайданчик, є можливість пограти в більярд. За додаткову оплату можна скористатись такими послугами, як:, сауна, купання в чанах та басейні з лікувальною сірководневою водою, верховна їзда та прокат квадроциклів.

У відповідності до обраної категорії проживання залежатиме і ціна перебування в таборі. Категорія «А»: літні будиночки – 475 гривень. Тут можна розмістити 30 чоловік по 4-6 в кімнаті. Категорія «Б»: фінські будиночки – 565 гривень. Тут розміщуються 32 учасники по 4 в кімнаті. Категорія «В»: центральний корпус – 715 гривень. Тут є можливість розмістити 36 чоловік по 2, 3, 4 в кімнаті. В ціну входить проживання, трьохразове харчування, доставка до турбази та від’їзд з неї, організаційний збір.

Програма табору носитиме пізнавально-розважальний характер (згідно опитування) та з’явится на нашому сайті у цьому розділі дещо пізніше.

Табір організовується для православної молоді віком від 15 до 36 років. Бажаючі взяти участь в таборі повинні до 20 липня зателефонувати відповідальній особі Олександру для попередньої реєстрації за тел.: +38-050-249-64-14; +38-091-319-99-52 (зі стаціонарних телефонів тарифікується як дзвінок на стаціонарний телефон свого міста). Після проходження попередньої реєстрації необхідно на вказані відповідальною особою реквізити перерахувати 200 гр. та відіслати заповнену анкету на електронну скриньку uzhmolod@yandex.ru, після чого відбудеться остаточна реєстрація учасника табору.

“Православіє в Україні”