У червні на Закарпатті менш ніж за тиждень потонуло 10 людей

Менш ніж за тиждень на водних об’єктах Закарпатської області потонуло 10 людей. Найбільше випадків (5 повідомлень про утоплення) надійшло впродовж 13-го червня.
Недільний день розпочався з повідомлення про утопленика, тіло якого близько 6-ої години ранку виявили на річці Уж поблизу вулиці Баб’яка, що в обласному центрі. Для вилучення тіла з води було залучено відділення рятувальників СДПЧ-1. Особа загиблого та обставини смерті встановлюють правоохоронці.

Наступна звістка про утоплення 13-річного Михайла надійшла з села Верхнє Водяне Рахівського району. Востаннє дитину бачили під час купання – за день до того як її тіло було вилучено з річки Апшиця.

Фатально закінчилося купання і для 17-річної Світлани. Тіло мешканки села Терново Тячівського району односельчани виявили у річці Тересва, про що і повідомили тячівських рятувальників близько 16-ої години.

14 червня водолази аварійно-рятувальної станції підняли з дна водойми тіло 16-річного Андрія, мешканця с. Завидово Мукачівського району. За день до цього хлопчина зник під час купання з друзями у ставку, що знаходиться між населеними пунктами Завидово та Негрово.

Пірнув за своєю смертю на очах очевидців і житель села Драгово. 13-го червня водолази аварійно-рятувальної мобільної групи №2 м. Хуст підняли з дна кар’єру, що знаходиться на території цегельного заводу, тіло 39-річного Василя.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області