Закарпаття: У Мукачеві відзначили Олімпійський день бігу

У вівторок на стадіоні СОК ДЮСШ (м. Мукачево) провели традиційні щорічні змагання присвячені відзначенню міжнародного олімпійського дня бігу.
Родзинкою подібних змагань є масовість на кожній дистанції. І хоч спека де давала хлопцям та дівчатам показати свої найкращі кондиції, та завзяттю і напористості юних спортсменів могли б позаздрити визнані майстри «королеви спорту». Більше 200 учасників боролись в бігу на 60 метрів та в спортивній ходьбі, а завершальним акордом змагань стала змішана естафета 4 по 25 метрів. На окремих дистанціях найспритнішими були вихованці 10-ї, 13-ї, 16-ї і 20-ї шкіл. Після обов’язкової бігової програми діти виявляли свій творчий хист у малюванні на асфальті. В цьому виді програми найкращими були вихованці 16-ї, 3-ї і 13-ї шкіл. Переможцям та призерам вручили грамоти. Але переможених не було, оскільки всім учасникам організатори бачачи їх післязмагальний стан роздали морозиво і солодощі.

У чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів, що відбувся у Донецьку звання чемпіона здобув вихованець заслуженого тренера України Геннадія Буткевича юний майстер зі спортивної ходьби Костянтин Пузанов, який пройшов 10 кілометрів за 43 хв. 01 сек.

Мукачівська ратуша