“Екзотичний” півзахисник ФК “Закарпаття” переходить у грецький “АЕК”

Півзахисник ФК “Закарпаття” (Ужгород) Рубен Гомес продовжить свою кар’єру у складі новачка вищого дивізіону чемпіонату Кіпру – клуб “АЕК” (Ларнака).
У команди Ігоря Гамули, що вилетіла в першу лігу, утворився явний перебір легіонерів (нагадаємо, що в першому дивізіоні на полі одночасно можуть перебувати лише три іноземці) і тому 26-річному аргентинцеві довелося шукати собі інше місце роботи. І тут як тут наспів пропозицію з сонячного Кіпру. У середині наступного тижня Гомес вилітає в цю країну.

Цікавий факт, що тренером “АЕКа” працює голландський фахівець Тон Каанен, що має досвід спільної роботи з Гомесом в донецькому “Металургу” та алчевської “Сталі”, а на посаді технічного директора трудиться також екс-гравець донецького клубу Хорді Кройф.

Разом з Гомесом з України в “АЕК” переходить ще один футболіст. 22-річний бразилець Алан Да Сілва Соуза, останній сезон провів у алчевській “Сталі”, як і аргентинець, мінімум один рік проведе у складі “АЕКа”. До речі, агентом Гомеса і Алана є відомий колишній віце-президент донецького “Металурга” Дмитро Селюк.

UA-Football