Закарпаття: У дитсадках Ужгородщини для малечі організували шоу-програми

Хоч офіційний День захисту дітей вже минув, однак, щоб влаштувати справжнє свято для малечі особливих приводів не потрібно. Адже наші юні земляки потребують щоденної уваги і підтримки. Так вирішили представники Єдиного Центру Ужгородщини й допомогли в проведенні шоу-вистав у двох дитсадках району.
За словами керівника секретаріату Ужгородської районної організації Володимира Куцика, діти раді подарункам завжди. Особливо, якщо це весела вистава за участі смішних, кумедних і в дечому незграбних клоунів. А оскільки не завжди у батьків є час і можливість відвести дитину, скажімо, до театру чи цирку, то єдиноцентристи районну вирішили: нехай артисти прийдуть до малечі.

І ось днями за активного сприяння голови первинного осередку організації в с.Ярок, підприємця В’ячеслава Харченка в дошкільних навчальних закладах сіл Ярок та Стрипа на Ужгородщині були проведені шоу-вистави для маленьких вихованців цих закладів.

Веселі й дотепні виступи – із жартами, комедійними сценками – продемонстрував глядачам гурт ”Каламбур”, який був спеціально запрошений для цієї акції. Після закінчення вистави діти мали змогу сфотографуватися на згадку з артистами.

Шоу сподобалося і юним вихованцям дитсадків, і дорослим вихователям цих закладів. Присутні оцінили виступи артистів дружніми оплесками та щиро подякували організаторам вистави за турботу про змістовне дозвілля малечі.

ЗОО Єдиний Центр