Львівський ФК “Карпати” переграв ФК “Закарпаття” – 3:0

У п’ятницю ФК “Карпати” (Львів) провів перший контрольний матч у літнє міжсезоння. Три м’ячі бразильца Батісти допомогли львів’янам здобути розгромну перемогу над ужгородським “Закарпаттям” – 3:0.
На перший тайм Олег Кононов виставив експериментальний склад. Із гравців основи на поле вийшли тільки капітан Тлумак, Зеньов і Кожанов. Саме останній був найактивнішим у складі господарів. Уже на 5-й хвилині Денис міг відкривати рахунок, однак його удар пройшов у кількох сантиметрах від стійки воріт.

На 2-й тайм наставник “Карпат” випустив 6 нових виконавців. Та першу нагоду відзначитись втратили ужгородці. Невуче, що вийшов на заміну, пройшов по центру й завдав хорошого удару, однак для взяття воріт не вистачило кількох сантиметрів.

З появою на полі на 52-й хвилині одразу 4-х нових гравців у галичан малюнок гри змінився повністю. “Карпати” додали у швидкості й зовсім скоро глядачі (як для товариського матчу їх зібралось досить багато) побачили забиті голи.

Автором усіх трьох м’ячів став Батіста. Перші два голи форвард забив у схожому стилі, вдало відгукнувшись на простріли з правого флангу Володимира Гудими. Співавтором третього гола став Тубіч. Після подачі з кутового серб пробив головою, м’яч зачепив Батісту й змінивши напрям польоту, потрапив у ворота.

Отож, впевнена й цілком заслужена перемога львівського клубу – 3:0.

Олег Гиців, “Турнір”