Закарпаття: У Малоберезнянському монастирі побачив світ перший номер вісника “Єдиними устами”

Побачив світ перший номер вісника Провінції святого Миколая Василіянського чину святого Йосафата в Україні, редакція котрого знаходиться в Малоберезнянському монастирі святого Миколая. Назва його – “Єдиними устами”.
У передовій статті часопису протоігумен Провінції о. Павло Райчинець, ЧСВВ, котрий одночасно є і редактором видання, наголошує, що журнал має на меті збагатити свідомість читачів не лише теорією чи ідеями, а й  сучасними та історичними фактами, в яких проявляється роль Живої Істини в людському житті.

У першому виданні вісника читач знайде матеріали для роздумів, навчальні публікації для дітей та молоді, поетичну добірку. В ньому вміщено публікації про найяскравіші постаті, тернистий шлях отців – василіян – Севастіана Сабола, широко відомого ще як поет Зореслав, Антонія Станканинця, засудженого на 25 років, котрого поховано в Малому Березному, та ще багато цікавих матеріалів.

Віриться, що новий проект отця Павла Райчинця та відповідального секретаря часопису отця Франциска Ониська знайде широке коло читачів.

“Карпатська зірка”, Закарпаття онлайн.БЛОГИ