Ужгородська Українська Богословська академія позбавила протоієрея Олександра Гука усіх своїх вчених звань

Розглянувши оприлюднену на прес-конференції в м. Ужгороді 01 червня 2010 року заяву протоієрея Олександра Гука про те, що він вважає себе недостойним відповідних наукових ступенів і вчених звань, здобутих упродовж 2003 – 2009 рр. в академії, Вчена рада та Спеціалізована Вчена рада Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія від 17 червня 2010 року ухвалили наступні рішення:
1.Відмінити відповідні рішення Вченої ради Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія про присвоєння вчених звань доцента, а відтак професора протоієрею Олександру Івановичу Гуку як такому, що не відповідає таким високим вченим званням (протокол Вченої ради УУБА №11 від 17.06.2010 р., рішення прийнято одноголосно).

2.Відмінити відповідне рішення Спеціалізованої Вченої ради Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія про присвоєння кандидату богослов’я, протоієрею Олександру Івановичу Гуку шляхом нострифікації наукового ступеня доктора богослов’я як такому, що не відповідає такому високому ступеню (протокол Спеціалізованої Вченої ради № 30 від 17.06.2010 р., рішення прийнято одноголосно).

3.Звернутися до протоієрея Олександра Гука з вимогою здати у відділ кадрів Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія відповідні атестати і дипломи про раніше присвоєні йому вчені звання та науковий ступінь, а також відповідні нагородні знаки академії.

4.Рішення УУБА з цих питань довести до відома Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви та правлячого архієрея – Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Прес-служба УУБА

УУБА, Вчена Рада, Олександр Гук

3 thoughts on “Ужгородська Українська Богословська академія позбавила протоієрея Олександра Гука усіх своїх вчених звань

  • 21.06.2010 at 10:53
    Permalink

    Щось там дуже нечисте твориться у Бедя!

  • 22.06.2010 at 22:20
    Permalink

    о.Олександр виховав на свою голову цю спецiалiзовану вчену раду, таких докторив як Урста Сергiй Васильович та Шутко Федiр Олексiйович якi приймуть будь-шо одноголосно атже Бедь звання доктор не задармо присвоюе, вiдпрацьовуйте “доктори” свою заробiтну плату та дипломи. Всiх хто вас панове вчив позбавте звання, залишiть розумним лише Бедя який цього “вартий”, як вам не соромно знущатися з о.Олександра, який навчаючи вас немав на хлiб працюючи в УУБА, самi знаете що Бедь зарплату не виплачував i ось як ви йому вiддячили?

  • 22.06.2010 at 22:44
    Permalink

    о.Олександре тримайтесь, ми з Вами, хай знiмають з Вас будь-що, аби лише не совicть яка Вас наштовхнула на такий рiшучий крок кинути виклик людям якi намагаються впливати на Церкву, манепулюючи i прикриваючись  iменем нашого отця Блаженiшого Володимира та Владики Федiра

Comments are closed.