Закарпатці візьмуть участь у VIII Міжнародному фестивалі православної молоді “Брати”

З 17 по 25 липня 2010 року відбудеться VIII Міжнародний фестиваль православної молоді “Брати”. З благословення Патріаршого екзарха всієї Білорусі митрополита Мінського і Слуцького Філарета фестиваль вперше відбудеться в Білорусії.
Фестиваль, який проводиться з 2005 року, в перші роки проходив в Московській області (ініціатива його проведення належить православній молодіжні організації підмосковного Можайська), потім у Ярославлі, Волгограді, а також у Закарпатській області на Україні. З 2008 року молодіжний форум проводиться двічі на рік – у зимовий і літній час.

Учасники VIII фестивалю “Брати” – представники активної творчої православної молоді з Білорусі, Росії, України, Сербії та інших країн – будуть проживати в наметовому містечку поряд з гірськолижним курортом Сілічі в Мінській області.

У програмі фестивалю – лекції, семінари з соціального служіння, бесіди та зустрічі з відомими православними богословами, богослужіння під відкритим небом, хресні ходи, паломництво по святих місцях, концерти, рольові ігри, спортивні змагання тощо.

Патриархия.Ru