Закарпаття: Російська співачка Світлана Зоріна виступила у замку “Міклош”

Нещодавно в Чинадіївському замку “Сент-Міклош” відбувся літературно-музичний вечір, основою якого став концерт співачки з Санкт-Петербурга Світлани Зоріної.
На початку творчої зустрічі із закарпатськими шанувальниками російського романсу і балади відбулася презентація книги ужгородської письменниці Людмили Загоруйко “Евреи в жизни одной женщины”. Авторка почала писати свої новели і оповіді лише вийшовши на трудовий відпочинок. У її творах описуються долі звичайних людей, пошуки особистого кохання, про які вдалося дізнатися цій жінці. Свої поетичні твори представили на суд слухачів молоді дарування із обласного об’єднання “Праздные люди”.

В а-капельній програмі молода співачка із Північної Пальміри виконала біля 20 творів, об’єднаних під загальною назвою “Времена года”. Вона також розповіла присутнім на зустрічі про свій творчий шлях, оскільки спочатку навчалася на лікаря в морському училищі, та раптом змінила кар’єру. На завершення Світлана Зоріна подарувала новим шанувальникам її творчості свій перший СD з 12 піснями і пообіцяла незабаром приїхати ще раз на Закарпаття з новими записами.

Олексій Філіпов, “Музейний простір України”