Закарпаття: У спартакіаді держслужбовців перемогу святкувала команда обласного КРУ

У суботу, 19 червня, в селі Пийтерфолво Виноградівського району відбулася вже традиційна спартакіада серед команд державних установ Закарпатської області. Змагання були приурочені до Дня державного службовця, і в них взяли участь керівники Закарпатської області, районів, начальники та представники управлінь, структурних підрозділів облдержадміністрації, служб області.

Звання найкращих, найсильніших та наймудріших виборювали в різних видах спорту.

Як повідомили у прес-службі КРУ в Закарпатській області,  змагання проводилися у двох групах: у першій визначали найсильніших серед команд облдержадміністрації, райдержадміністрацій та міськвиконкомів, у другій – серед команд державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Команда КРУ в Закарпатській області виставила свою команду для участі у спартакіаді вперше з моменту проведення таких спартакіад у Закарпатській області. Представляли управління начальник Микола Михайлович Рябець, його заступники – Володимир Юрійович Дикун, Михайло Миколайович Федак та ще 20 спеціалістів.

Команда КРУ в Закарпатській області взяла найактивнішу участь у змаганнях. Міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, легка атлетика, перетягування канату – у кожному виді спорту мали можливість проявити себе найсильніші. Боротьба тривала кілька запеклих годин, але у результаті команда КРУ в Закарпатській області виборола почесне І місце у загальнокомандному заліку серед команд державних службовців територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Загалом у суботу на стадіоні у Пийтерфолво забралося більше, ніж півтисячі спортсменів-держслужбовців, вони представляли 22 команди.

Кубок команді КРУ в Закарпатській області вручив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида. Він відзначив що контролери-ревізори попри те, що кожного дня відстоюють фінансові інтереси держави, мають час і на заняття спортом.