Віктор Янукович збирається відвідати Закарпаття, щоб заслухати звіт голови ОДА Олександра Ледиди

Президент Віктор Янукович незадоволений роботою виконавчої влади з регіонами. Про це він заявив на розширеному засіданні уряду у середу.
“Я хотів би ще звернути увагу на співпрацю з регіонами. Мої неодноразові поїздки в регіони переконали мене, що наші чиновники їздять в регіони як в гості, і їдуть часто в той день, коли в регіон їде президент чи прем’єр.  Правильно це чи ні?, – запитав Янукович.

В цей час хтось з чиновників пустив свою репліку.

“Хто це сказав? Підніміться! Я тобі поясню! Зайдеш до мене окремо!, – розсердився президент. – Тихе життя у вас там в Закарпатті”.

“Міністри повинні їхати в регіони і відпрацьовувати питання в робочому порядку, а напередодні важливих, знакових поїздок голови держави, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра показати механізм реалізації спільних дій”, – пояснив свою концепцію президент.

“Я впевнений, що в Закарпатті цього немає. І я з вас спрошу скоро! Чому цього немає? Хто закріплений за Закарпаттям з міністрів?”, – запитав президент в Азарова.

З’ясувавши, що це представник Держкомзему, Янукович наказав йому готуватися до звіту разом з головою Закарпатської облдержадміністрації, бо саме туди буде його наступна поїздка.

“Українська правда”