На Закарпатті діти весело проводять час у оздоровчих таборах

Весело й цікаво проходило життя в оздоровчому таборі при Репинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. При нашій школі оздоровлювалися 100 учнів. Нам, учасникам табору, була запропонована цікава й різноманітна програма.
Всі із задоволенням ставали учасниками конкурсів, вікторин, рухливих ігор. Конкурси малюнків “Я люблю тварин”, “Мій відпочинок”, “Моє дитинство” були присвячені Дню захисту дітей. До цієї дати проводилося й виховне заняття “Я і мої права”, де ми ознайомилися з нормативними документами про права дітей, а також розповідали вірші, виконували пісні про щасливе дитинство.

З нами проводилися різноманітні спортивні ігри, турніри з різних видів спорту. З метою пропагування здорового способу життя були проведені екскурсії у старе село Кужбеї, до телевежі та до мінерального джерела в селі Келечин. Пізнавальною й цікавою для нас стала екскурсія до поля гвоздик, яке знаходиться на території села. Серед яскравих літніх квітів ми згадували вірші нашого поета-аматора Ю.Ф.Бряника, читали поезії, співали пісні про квіти.

Щоденні дискотеки допомогли нам стати більш розкутими, уважнішими один до одного. Цьому сприяли конкурси сучасного та народного танцю, музичні вікторини.

Діти часто брали ініціативу в свої руки, виступали в ролі вихователів, вигадували цікаві для себе ігри. З кожним днем ставали більш згуртовані, більш дружні.

Ірина МИКУЛИН, учениця 7 класу Репинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, “Верховина”