Ужгород: Колективу Державної інспекції з карантину рослин у Закарпатській області представили нового начальника — Василя Сасина

У середу, 23 червня, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Феєр представив колективу новопризначеного начальника Державної інспекції з карантину рослин у Закарпатській області.
Ним став досвідчений фахівець Василь Сасин, який пропрацював у сільськогосподарській галузі більше 38 років. Про досвід та компетентність Василя Сасина свідчить і звання “Заслужений працівник сільського господарства України”, присвоєне йому у 2003 році.

Біографічна довідка:

Народився Василь Сасин 1 жовтня 1950 року на Тячівщині. Вищу освіту отримав у Львівському сільськогосподарському інституті, здобувши у 1978 році кваліфікацію “вчений агроном”. Трудову діяльність розпочинав на Новобарівському відділенні радгоспу “Верховина”. З 1977 по 2005 працював на різних посадах у Тячівському міжрайпункті Прикордонної державної інспекції з карантину рослин у Закарпатській області. З 2005 року – провідний спеціаліст інспекції – державний інспектор з карантину рослин у Закарпатській області.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації